Varmrätt

Parmesanbakad lax i ugn, serveras på tunnskivad parmaskinka med tryffelpotatissallad och balsamicoprimörer
165:-

Grillad tournedos på gös med sauterade rotfrukter, potatiskroketter och rödvinskräftfond
225:-

Torskrygg med röd skaldjursotto, tomatfiléer och saffranvinegrette
190:-

Hälleflundra med mandelris, mangosallad och champagnesky
225:-

Citrus- och chipotleglazerat gårdskycklingbröst med rostad vårlök, potatisbakelse och tranbärsreduktion
150:-

Rostat ankbröst med broccoli, potatiskaka och chili- och björnbärssås
185:-

Helstekt fläskfilé ”Blue Cheese” med duchessepotatis, babyspenat och rödlök
155:-

Lammytterfilé med ljummen primörsallad, färskpotatis, mörk portvinsfond och basilikacrème
170:-

Grillad gödkalvsentrecote med mandelpotatispuré, vitlöksfrästa champinjoner och sherryspetsad champinjonsky
210:-

Portermarinerad oxfilé med timjan- och rotfruktsgratäng, rödkålsconfit och portersky
210:-

Hjortytterfilé med baconfräst ostronskivling, potatiskaka med vitlök och vitlökscrème
235:-

Kommentarer inaktiverade.