Förrätt

Murkelpaté med cumberlandsås
75:-

Gåsleverterrinne med fikonmarmelad och brioche
98:-

Spröd sallad med limesotad tonfisk, rättika, sesamfrö och päron, serveras med rostad sesamvinegrette
92:-

Kalvcarpaccio med kronärtskockssallad, serveras med green/garlicdip
96:-

Pancettastekt pilgrimsmussla, serveras med svartpepparrisotto och örtdressing
98:-

Grillade scampi på spett, serveras med hallonvinegrette och thaisallad
89:-

Gravad lax i tunna skivor med västerbottenterrin och syrlig krondillsvinegrette
84:-

Smörstekt toast toppad med färska räkor, löjrom, rödlök och crème fraiche
85:-

Friterad kroppkaka fylld med varmrökt lax, serveras med honungssötad senapssås och dillsallad
91:-

Portermarinerat och lättstekt ankbröst i tunna skivor, serveras med apelsinfiléer och apelsinsky 89:-

Mustig kantarellsoppa med osttoast och klippt vattenkrasse
85:-

Kommentarer inaktiverade.