Dessert

Äppeltarte med vaniljglass och kolasås
60:-

Friterad camembert med hallon- och hjortronsylt
105:-

Jordgubbscheesecake med jordgubbssås, färska jordgubbar och basilika
55:-

Williamspäron i cognacscaramel, fyllda med mascarponecrème, serveras med mandelbiscotti
70:-

Chokladmousse på Valrhonachoklad med sockersötade hallon
85:-

Exotiska frukter, serveras med passionsfruktssorbet, vaniljcrème, Malibu-likör och kokosflarn
75:-

Chokladfondant med melonsallad och champagnesorbet
75:-

Yoghurtglass med portvinskokt fikon, mandelflarn och chokladkross
85:-

Champagnepannacotta med fläderspetsade jordgubbar
75:-

Vit chokladglass med persikosallad och Valrhonachokladsås
95:-

Saftig kolakaka med hasselnötter, serveras med körsbärssorbet och vaniljgrädde
90:-

Kommentarer inaktiverade.